Σελίδες

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Πασχαλινές χειροτεχνίες!

Και γιατί να μην φτιάξετε μόνες σας την λαμπάδα για το βαφτιστήρι σας? Μήπως να του φτιάξετε και ένα "διαφορετικό" πασχαλινό αυγό? Και αφού πήρατε φόρα ας φτιάξετε και ένα πρωτότυπο ανοιξιάτικο στεφανάκι! Τι πιο όμορφο από τα χειροποίητα δώρα που είναι φτιαγμένα με αγάπη και φαντασία!


Για τις λαμπάδες το μόνο που χρειάζεστε είναι διάφορα διακοσμητικά υλικά (καρδούλες, κορώνες, λουλούδια, χάντρες, ξύλινα παιχνιδάκια και ότι άλλο σας αρέσει), κορδέλες και κεριά!


 













Για τα αυγά θα χρειαστείτε χάρτινες φόρμες, εγώ τα πήρα αυτά από το ΙΚΕΑ, ρυζόχαρτο για το γέμισμα, σοκολατάκια, καραμέλες και ότι άλλο θέλετε να χωρέσετε μέσα και κορδέλες για το στόλισμα!







Τέλος, για τα στεφανάκια, θα τα βρείτε σε μαγαζιά με διακοσμητικά είδη, θα χρειστείτε μονάχα κορδέλες σε διάφορα χρώματα. Κόψτε τις κορδέλες σε μήκος 8-10 εκ περίπου και περάστε ανάμεσα από τα κλαδάκια κάνοντας απλώς έναν κόμπο! τόσο απλό, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!









Tip: Κρατήστε όσες κορδέλες σας αρέσουν από πακέτα και σακούλες δώρων και αναμείξτε τες με τα ρολά κορδέλας που έχετε αγοράσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου