Σελίδες

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

Πάρτυ με θέμα "Μικροί ζωγράφοι εν δράση"!

Επειδή η Σίλια έχει γενέθλια και επειδή η Λαμπρινή θέλει να της κάνει ένα ιδαίτερο πάρτυ για τις φίλες της, της αφιερώνω αυτό το post για να πάρει ιδέες για ένα μοναδικό πάρτυ με θέμα "Μικροί ζωγράφοι εν δράση"!

Στην ηλικία από 4-7 ετών δεν υπάρχουν παιδιά που να μην τρελαίνονται να ζωγραφίζουν! Ένα πάρτυ λοιπόν με θέμα την ζωγραφική και τα χρώματα αποτελεί εγγύηση επιτυχίας!

-Αρχίστε με την οργάνωση του χώρου. Χρησιμοποιήστε μεγάλα τραπέζια ή πάγκους και μετατρέψτε τα σε mini atelier! Απαραίτητος εξοπλισμός: τελάρα, πινέλα, παλέτες, ποδιές και χρώματα (νερομπογιές ή ακρυλικά).-Εναλλακτικά μπορείτε να οργανώσετε ζωγραφική και σε μπλουζάκια τα οποία θα είναι και τέλειο αναμνηστικό για τους φίλους των παιδιών σας!-Ονοματίστε τις ποδιές και κρεμάστε σε παράταξη!-Φροντίστε η διακόσμηση να είναι πλούσια σε "καλλιτεχνικά" υλικά!


-Δώστε καλλιτεχνικό τόνο και στον μπουφέ σας με ευφάνταστες ιδέες από ζαχαρόπαστα και cup cakes!-Παραγγείλτε μία τρισδιάστατη τούρτα σε απόλυτη συμφωνία με το concept!Tip1: Συμφωνείστε το concept του πάρτυ με το παιδί σας, να είστε απόλυτα σίγουρες ότι το έχει επιλέξει και το ίδιο!
Tip2: Παραγγείλτε τα μπισκότα και την τούρτα από την Sandra (θα την βρείτε σαν "Sandra's Cookies Cakes" στο facebook!" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου