Σελίδες

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

6 Βήματα για το τέλειο LEGO PARTY!

Και σε ποιόν δεν αρέσουν τα LEGO! Αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας παίζουν ατέλειωτες ώρες με lego και θα συμφωνήσετε ότι είναι από τα λίγα παιχνίδια που και εμείς οι γονείς παίζουμε ευχάριστα μαζί με τα παιδιά μας!

Γιατί λοιπόν το πάρτυ του παιδιού σας να μην έχει θέμα το LEGO (ιδίως αν έχετε βαρεθεί τα πάρτυ με τα αυτοκίνητα και τον Bob Σφουγγαράκι!)

1) Ας ξεκινήσουμε από την πρόσκληση! Στείλτε μία ηλεκτρονική πρόσκληση με φόντο τα πασίγνωστα τουβλάκια ή εκτυπώστε ένα δημιουργικό με την αγαπημένη φιγούρα Lego.




2) Συνεχίζουμε με την διακόσμηση. Δημιουργήστε έναν θεματικό μπουφέ και στρώστε τραπέζι με έμπνευση Lego! Δώστε έμφαση στο κίτρινο και κόκκινο!





3) Μπισκότα, cup cakes, cake pops, καραμέλες και οτιδήποτε πάνω στον μπουφέ σας με θέμα LEGO! Μέχρι και τους χυμούς σας μπορείτε να τους ντύσετε με χρωματιστά χαρτόνια μετατρέποντας τους στα γνωστά τουβλάκια!





4) Οργανώστε παιχνίδια σχετικά με Lego και Lego Man. Τυπωστέ από εδώ την φιγούρα Lego Man και μοιράστε την σε όλα τα παιδιά. Γεμίστε ένα βάζο με lego και βάλτε τα να μαντέψουν πόσα είναι, επιβραβεύστε την σωστή απάντηση με ένα δωράκι!! Και μην ξεχάσετε την Lego pinata!!!



5) Mία εντυπωσιακή Lego τούρτα δεν μπορεί να λείπει από κανένα Lego party!



6) Tέλος για δωράκια στα παιδιά μπορείτε να τυπώσετε μπλουζάκια Lego, να φτιάξετε goody bags ή απλά να χαρίσετε ένα παιχνίδι Lego!




Tip: Κατεβάστε εικόνες, printable material και παραγγείλτε σχετικά υλικά από τις παρακάτω  διευθύνσεις
 http://www.etsy.com/search?q=lego%20printable&view_type=gallery&ship_to=GR&ref=auto1
 http://www.etsy.com/search?q=lego%20favor%20bag&view_type=gallery&ship_to=GR&ref=auto3
 http://minifigures.lego.com/en-us/Downloads/cat212364.aspx#cat469367
 http://www.peoniesandpoppyseeds.com/2012/02/lego-birthday-party-printable-pack.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου